סופרת ג'יין אן קרנץ
הספרים שלה התגלגלו לידי בספריה האמת חשבתי עוד אחד מהזאנר הרומנטי אבל האמת הייתה לי הפתעה הספרים הם הנאה צרופה להלן 2 שקראתי לאחרונה אני מודה שאני מגלה סופרת טובה אני מלבשת על כל הספרים שלה 🙂
מה שהאהבתי זה הדמויות כל כך עמוקות ומעניינות השילוב של תשוקה לצד הומור ככה שתפסתי את עצמי צוחקת מקול רם ונהנת מכול חילופי הפינפונג בשיחה והשיחות בעלות התובנה מעולה ! מעבר לזה יש לה תמיד שילוב של סיפור מתח בלשי שמוסיף פלפל .
הראשון פנטזיה מהסרטים >
קלאסיקה רומנטית דביקה ומקסימה עם קריצה קטנה אליה כי הגיבורה היא סופרת שאיבדה את הכוחות ומגיעה לאי לנופש ופוגשת את הבעלים של המלון בסיפור משולב מתח וסיפור אהבה גדול התאהבתי בכל הדמויות בספר שהפכו את העלילה למענגת .
הספר השני דרך הנהר > ספר חדש שלה על המדפים .
מספר סיפור אהבה על אהבה ראשונה שלא תוכלו לעצור בין לבין היא שילבה סיפור מתח סוער ומלאה אתגרים שהופך את הספר לא למלא תהפוכות בה כמובן האהבה מנצחת ואיזה אהבה זו ! מאסון הגבר בעלילה הזו הוא גבר החלומות שלכם חזק וגברי שהולך על גחלים עבורה כזה שכייף להישען עליו בזמנים קשים ולהתכרבל איתו לנצח ליד האח . שוב ההומר של גיין הורס לצד דמויות עמוקות אך לא מכבידות .
קריאה נעימה לחולי האהבה 🙂