סיפור אהבתם של גקסון וג'ייה|סלביה דיי

אפשר את זה ביותר ארוך? את השם ? בחירה עמוקה של שם הסיפור 🙂 ומקורית ! אבל שהשם לא יטעה אתכם מתחת לכל הבנאלי הזה מסתתר ספר טוב ומהנה שגרם לי להתכרבל בפינוק ולהנות מסיפור אהבה חלומי ומלא אקשן ומלחמת המינים  .

אסור לערב אהבה עם עסקים. אסור להכניס פוליטיקה לחדר המיטות. אבל במובן מסוים אני עשיתי את שני הדברים גם יחד כשהכנסתי את ג׳קסון רטלֶדג׳ לחיי. אי אפשר להגיד שלא הזהירו אותי.

סלביה יודעת לבנות דמויות מעניינות ודמויות משנה שמכניסות עומק וסיפור קולח מבלי להיות מעיק בפרטים. הסיפור של ג'קס וגייה מנחית אותנו ישר במפגש מחודש עם אהבה ישנה המתח באוויר והתנגשויות בקצב מעולה ! ג'קס הוא גבר קלאסה וגייה נותנת לו להזיע כמו שצריך כדי לקבל את הפרס הגדול ….היא !

האמת אני נהנתי מכל רגע, ממש חיכית לרגע האכזבה… כי בכל מקום כתבו ביקורות שליליות על הספר ולדעתי פספסו את הספר זה.  לצערי אחרי סדרה שהצליחה לסלביה הציפיות היו בשמיים וכל מה בא אחרי היה נרשם כפחות טוב . ולא כי הוא באמת כזה (סלביה כתבה את הסדרה המצליחה קרוספייר שהפכה לקלאסיקה לאוהבות הרומנטיקה האירוטית וכבשה אלפי קוראים ברחבי העולם)

2021_200

גם בספר הזה סלביה הוכיחה שהיא יודעת לכתוב מעולה ונכון זה לא סדרת השנה אבל היא בהחלט יודעת לכתוב סיפור וליצוק בו קסם . ספר קליל וזכה בבונוס נקודות זכות ממני כי כייף לקרוא ספר אחד שכולל 2 כרכים ממש ריחמו עלינו הפעם … לי קצת נמעס מלחכות לספר הבא ופה תקבלו 2 במחיר אחד עוד סיבה לקנות ולהנות ממנו !

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s