איזי + שביר | תמרה ובר

זהירות זה שביר 🙂 שמדברים על האביר על הסוס הלבן מתכוונים ללוקאס תתכוננו כי הוא הולך לעשות לכם סלטות בלב ! מדובר בסיפור אהבה מסחרר ורומנטי שהפך לרב מכר לעולמי במהירות שיא ומצליח לגעת בנושא בוער לצד סיפור אהבה ממיס וגיבורים חזקים שעוברים דרך מדהימה. הספר הזה הצליח לעורר גלים ולהחזיר לנשים צעירות את האמון בעצמם ועוסק בפגיעות מיניות והאשמה של מי זה ? (לא שלכן זה ברור !) בכתיבה מרגשת וזורמת גם בספר השני תמרה כבשה אותי ! זה ספר חובה לכל אישה בכלל המסרים הסמויים וחזקים שמחלחלים עמוק – זה ספר שעשה שינוי בעולם — ויעשה שינוי בכם 🙂

%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%a8-3


את החלק הראשון קראתי לפני כמה שנים והאמת שהוא נחרט בי הוא דיבר על נושא כל כך כאוב שפוגע ומעסיק נשים צעירות רבות בעולם וזה הסיבה שגם נגע בלבבות רבים וגרר אחריו שיח פתוח והרבה שחרור של רגשות אשם בנושא פגיעות מיניות האם זה אשמתנו ? ברור שלא

קורבנות לפעמים חושבות שיש להם חלק בפגיעה "הם הזמינו את זה " בצורה שהתנהלו והתלבשו והתגרו בגבר – אבל עדיין ברגע האמת שאת אומרת לא זה חד משמעי… ולאף אחד אין זכות לערער על זה . הסדרה מספרת על השפעתם של הפגיעות האלו והאונס על חייהן של נשים והסובבים אותם ולא משנה באיזה גיל הן !

הסיפור עוסק בסטודנטית רגילה (זה הקסם שלו זה יכול להיות כל אחת מאיתנו 🙂 שבאחת המסיבות האחווה אחד מהחברים עוקב אחריה לאוטו ומנסה לאנוס אותה בכוח . לסיטואציה נכנס האביר שלנו
ומציל את המצב ! מסתבר בספר השני שהוא כבר מזמן נמשך לגקלי'ן ומשגיח עליה מרחוק .
ההצלה משנה את הכול כי מצד אחד הוא המושיע שלה ומצד שני הוא מקושר לחוויה הקשה שעברה והיא רוצה לשכוח ולהשים מאחורה מבלי לספר לאף אחד .

%d7%90%d7%99%d7%96%d7%99-2
הסיפור מראה עד כמה חוויה יכולה לשנות את כל מסלול חיינו עם לא נעבור את הדרך ונתרפא ממנה
מה שיפה בסיפור שתמרה לא התרכזה רק ברגע הפגיעה….אלא עשתה עם הדמויות דרך מרגשת של החלמה והתמודדות ותוך כדי העלתה את כל הרגשות אשם שקורבנות עוברים בתהליך .
דרכו נחשפנו לבחור המדהים ורגיש לוקאס שמסתיר דרמה שעיצב את חייו והפכה אותו לגבר מיוחד – גבר שכולו צלקות ותפרים בלב  – ששבר את ליבי . גקלי'ן אישה צעירה בתחילת חייה של החלומות פרוסים לרגליה צריכה להתמודד עם פגיעה ולהחליט שזה לא מגדיר אותה ולהילחם בכאב בעוצמה.

%d7%90%d7%99%d7%96%d7%99

זר מציל אותה, סוד רודף אחריה. לפעמים האהבה לא קלה…

הוא צפה בה, אבל לא הכיר אותה. בעקבות פגישה מקרית הוא הפך להיות המושיע שלה… הם לא יכלו להתכחש למשיכה ביניהם, אבל העבר שהוא ניסה כל כך להתגבר עליו והעתיד שבו היא שמה את כל מבטחה איימו להפריד ביניהם. רק יחד הם מסוגלים להילחם בכאב ובאשמה, להתמודד עם האמת ולמצוא את הכוח הבלתי צפוי של האהבה.

אני שונאת ספרים על הצד שלו בסיפור ברוב הפעמים זה מרגיש לי מיותר. אבל פה (זה קצת הזכיר לי את גריי) יש גילויים מפתיעים ששפכו אור על הדמות של לוקאס הצד שלו מסביר מאיפה הגיע הכבוד הרב שלו לנשים והרצון שלו להגן עליהם בכל מחיר !
הדמעות נשרו מעיני בספר השני וזה היה מוזר כי הסיפור וההתפתחות שלו היו ידועים לי מראש ! אבל זה לא הרגיש משעמם אלא להפך אפילו התרגשתי יותר מהספר הראשון! לא שהייתי מוותרת על אחד מהם כל אחד מהם הוא נפלא בפני עצמו .

מעבר לסיפור הנפלא והזורם שהיא כתבה תמרה עשתה שירות גדול לקהל הסטודנטיות והנערות ברחבי העולם שעדיין חיות בהסתרה ובכאב והסיפור הציף וחיזק אותן. לכן הגיעו מכתבים מכל העולם מנשים שהספרים גרמו להם להחזק ולטפל בעצמן .

אתן חייבות לקרוא כדי להבין לא רק את עצמכן אלא את כל הקורבנות , החברות האחיות שלנו שאי פעם סבלו מפגיעה שלא באשמתם ונושאות את הצלקות בליבם – אני שולחת חיבוק גדול ואומרת את הצעקה של הספר – אתם לא אשמות !

ולסיכום הרומנטיקה ואהבה פה במיטבה עוד פעם הטובים מנצחים והאהבה מצליחה לרומם ולרפא את הכול יש יותר טוב מזה ????

תהנו ומספרו לי מה חשבתם על הפוסט למטה בתגובות —–>
או הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלי – מלכת הספרים | ספרות רומנטית הקבוצה הרשמית

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s